Události

PřIDAt událost

Selektivní zaprahování dojnic od A do Z a tlumení mastitid

Bezpečné selektivní zaprahování – Prof. Dr. Volker Krömker, Dip. ECBHM (Univerzita Kodaň)•Praktické postřehy k postupům zaprahování v ČR – MVDr. Libor Borkovec (VÚVeL)•Moderní tlumení mastitid – Prof. Dr. Volker Krömker, Dip. ECBHM (Univerzita Kodaň)•Certifikace chovů dojnic dle spotřeby antimikrobik a zdraví vemene – MVDr. Petr Fleischer, Ph.D. (VÚVeL)•Dipy - první výsledky laboratorního testování – MVDr. Kateřina Nedbalcová, Ph.D. (VÚVeL)

Inovativní konference o whistleblowingu z pohledu práva, IT, HR a ombudsmanů

Zveme Vás na inovativní konferenci o whistleblowingu z pohledu práva, IT, HR a ombudsmanů. 20. 9. 2023 od 14:00 na Provozně ekonomické fakultě České zemědělské univerzity v Praze v přednáškové místnosti EII. Tato konference je výjimečná tím, že jde o sdílení zkušeností a názorů nejen z pohledu práva, ale i managementu lidských zdrojů, informačních technologií a ombudsmanů. Více informací najdete […]

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down