« Všechny Akce

Polní den lnu, konopí a kmínu

29. 6. 2023 | 8:00 - 13:00

Na akci se představí výsledky výzkumu a aktuální stav v oblasti pěstování, lnu a konopí, plochy lnu a konopí v ČR, agrotechnická opatření, ochrana a jiné; situace v oblasti pěstování luskovin a kmínu v ČR. K prohlídce budou odrůdové, registrační a SDO pokusy se lnem olejným, odrůdové pokusy s konopím setým, udržovací šlechtění odrůd Raciol, Agriol, Agram, Astella a dalších novošlechtění, genové zdroje aj.

Dále aktuální stav v oblasti pěstování a zpracování kmínu, pěstování a ochrana kmínu kořenného LAKR v zahraničí, krátká sdělení o stavu v oblasti luskovin, lnu a konopí
setého. Zájemce čeká i prohlídka polních pokusů: herbicidní, insekticidní a šlechtitelské pokusy v kmínu kořenném, prohlídka odrůdových a agrotechnických pokusů s luskovinami, lnem, konopím, řepkou a obilovinami.

Příloha
Příloha
Adresa udalosti:

Zemědělská 16, Šumperk 787 01

Mapa:
Pořadatel:

Agritec
Adresa:
Telefon:728270748
E-mail:bjelkova@agritec.cz

Podrobnosti

Datum:
29. 6. 2023
Čas:
8:00 - 13:00
Webová stránka:
https://www.agritec.cz/polni-dny-agritec-2023

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down