« Všechny Akce

Národní výstava myslivosti

22. 4. 2023 | 9:00 - 26. 4. 2023 | 17:00

Koncepce Národní výstavy myslivosti byla vytvořena ve spolupráci s partnery a spoluorganizátory - profesními asociacemi, státní správou, samosprávou a odborným školstvím.

V roce 2023 proběhnou s Národní výstavou myslivosti oslavy stého výročí založení Českomoravské myslivecké jednoty. Součástí oslav bude bohatý program, výstavy s unikátními exponáty, ukázky a vzdělávací aktivity.

Národní výstava myslivosti je založena na rovnocenném zastoupení komerční a edukativní části. V komerční části najdou návštěvníci prodejní expozice mysliveckých a loveckých potřeb, nabídku českých i zahraničních honiteb, zbraně, střelivo a optické systémy. V edukativní a osvětové sekci budou prezentovány trofeje, myslivecké uniformy a její součástí budou také tematické výstavy zdůrazňující hlavní poslání myslivosti – péči o volně žijící zvěř. Děti a mládež najdou užitečné informace v expozici lesnické pedagogiky. V roce 2023 se Národní výstava myslivosti bude konat souběžně s veletrhem ANIMAL TECH a Národní výstavou hospodářských zvířat.

Adresa udalosti:

Výstaviště Brno

Mapa:
Pořadatel:

Veletrhy Brno
Adresa: Výstaviště 1, Brno
Telefon:541152923
E-mail:yvankova@bvv.cz

Podrobnosti

Zahájení:
22. 4. 2023 | 9:00
Ukončení:
26. 4. 2023 | 17:00
Webová stránka:
https://www.bvv.cz/narodni-vystava-myslivosti-brno/

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down